معرفی 20 ابزار برتر کاشی کاری حرفه‌ای

معرفی 20 ابزار حرفه ای کاشی کاری

 انجام کاشی کاری به بهترین شکل ممکن مزایای متعددی دارد. این امر، مستلزم تجربه، طراحی مناسب، برنامه‌ریزی دقیق و البته، داشتن بهترین ابزار کاشی‌ کاری است. مراحلی مثل اندازه‌گیری اولیه، آماده‌سازی محل، چیدن کاشی‌ها، انتخاب ابزار مناسب و بندکشی همگی، تضمین‌ کننده اجرایی کارآمد و باکیفیت بالا برای شما خواهند بود.

ابزار کاشی کاری برای هر پروژه کاشی کاری ضروری است، چه در حال کار بر روی حمام، آشپزخانه یا هر منطقه کاشی کاری شده دیگری باشید.  در این مقاله با 20 ابزار حرفه ای برای کاشی کاری آشنا میشویم که میتواند جهت انتخاب ابزار به شما کمک کند

کاشی کاری

جدیدترین ابزار کاشی کاری

لوازم کاشی کاری ابزار آلاتی هستند که در صنعت کاشی کاری به آن نیاز خواهید داشت. تجربه و مهارت تنها بخشی از قضیه است، باید پذیرفت کاشی کاری بدون کمک گرفتن از ابزارهای مناسب نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.

جهت خرید و استعلام قیمت چسب بتن کلیک نمایید.

در واقع شما یا هر فرد دیگری باید از این وسایل استفاده کنید تا در زمینه کاشی کاری موفق باشید، در غیر این صورت، بدون داشتن تجهیزات لازم، عملیات مدنظر بسیار سخت و دشوار خواهد بود. اجازه دهید به بررسی ابزار لازم برای کاشی کاری بپردازیم.

1- ماله، از جمله لوازم کاشی کاری

چنانچه به فکر خرید ابزار کاشی کاری مدرن هستید، شاید اولین چیزی که به ذهنتان خطور کند، ماله است. ماله ابزاری برای صاف کردن سطوح می‌باشد. این وسیله سطح زیرین کاشی را که با قدرت چسبندگی بالا کاشی را نگه می‌دارد، صاف کرده و شرایط را برای نصب کاشی به صورت همتراز ایجاد می‌کند. به نظر من ماله مهمترین وسیله برای کاشی کاری خواهد بود.

به طور کلی، داشتن ابزار کاشی کاری مناسب برای هر پروژه کاشی کاری ضروری است. با سرمایه گذاری بر روی این ابزارها، می توانید اطمینان حاصل کنید که پروژه کاشی کاری شما موفقیت آمیز بوده و کاشی های شما به درستی نصب شده و عالی به نظر می رسند.

ماله‌ها برای کسب اطمینان از دستیابی به سطوح صاف با میزان چسبندگی کافی به کار می‌روند. ماله شیاردار باعث ایجاد شیارهایی در لایه‌های چسب خواهد شد تا مکش را بهبود ببخشد. به طور کلی، ماله‌های با شیار مربعی برای کاشی‌کاری کف و ماله‌های با شیارهای انحنادار برای کاشی‌کاری دیوار استفاده می‌شوند.

ماله

2-تراز

در میان لوازم حرفه ای کاشی کاری تراز جایگاه ارزشمندی دارد. بدون شک عدم به کارگیری تراز لطمه بزرگی به پروژه وارد خواهد کرد. شما بلافاصله پس از بارگذاری اولین سطح از کاشی باید آن را تراز کنید تا کاشی کاری شما کج نباشد. شاید گفتن این ضرب المثل در این بخش خالی از لطف نباشد. خشت اول چون نهد معمار کج، تا ثریا می‌رود دیوار کج!

3-چسب کاشی، جزو لوازم حرفه ای کاشی کاری

از جمله لوازم کاشی کاری که فرایند کار را تسهیل می‌بخشد، چسب کاشی و سرامیک است. این چسب به جای ملات وظیفه چسبندگی را برعهده دارد و کاشی را روی سطح نگه می‌دارد. روز به روز طرفداران این محصول افزایش پیدا می‌کند و به نوعی ملات‌های سنتی به دست فراموشی سپرده می‌شوند.

4- زانوبند کاشی کاری

زانوبندها برای هر کاشی‌کار، ضروری هستند، چون هم جلوی آسیب را می‌گیرند و هم راحتی بیشتری را فراهم می‌کنند. زانوبندهای حرفه‌ای، ضدلغزش و ضد آب هستند و استفاده از آن‌ها نیز آسان است که بیشتر موارد آن را از زانو بند کاشی کاری استفاده میکنند.

زانو بند کاشی کاری

 

5- اسفنج کاشی کاری

این ابزار به شما کمک می‌کند تا سطوح را تمیز کرده و دوغاب‌های اضافی را از روی کاشی‌ها بردارید. هر چه تراکم اسفنج بیشتر باشد، مناسب‌تر خواهد بود.

قطع به یقین پس از جاگذاری کاشی‌ها ممکن است روی آنها با دوغاب، چسب یا هر ماده دیگری کثیف شود. همانطور که می‌دانید این مواد پس از مدتی خشک شده و به سطح مدنظر می‌چسبند. بنابراین بهتر است قبل از بروز این اتفاق آنها را از روی سطح کاشی جدا کنید. برای این کار ابزاری بهتر از اسفنج وجود ندارد.

اسفنج کاشی کاری

6- چاقو 

چاقویی برنده برای باز کردن انواع بسته‌ها به کار می‌آید. ترجیحاً چاقوهای با دسته ارگونومیک را برگزینید.

7- تراز کاشی کاری

یکی از مهم‌ترین جنبه‌های کاشی‌کاری حرفه‌ای، ایجاد خطوط مستقیم است که با تراز می‌توان به این مهم دست پیدا کرد که یکی از موارد استفاده از وسایل کاشی کاری محسوب میگردد.

8 – متر

مگر می‌شود بدون متر کاشی کاری کرد. متر پای ثابت تمام مشاغل فنی و عمرانی محسوب می‌شود. این وسیله یکی از رایج‌ترین ابزارهای زیر دست کاشی کارها می‌باشد. متر برای اندازه‌گیری یکی از ملزومات جعبه‌ابزار است. دقت و حرفه‌ای بودن همیشه کنار هم هستند.

9- مداد مخصوص

این واقعیت بر هیچ‌کس پوشیده نیست که وجود قلم برای علامت‌گذاری موقتی بر روی سطوحی مثل سرامیک و پرسلان بسیار کاربردی است. همچنین، مداد برای مشخص کردن خطوط برش روی کاشی نیز مؤثر است.

در زمان کاشی کاری، هر از گاهی باید روی سطح کاشی‌ها را خط کشی نمود. بنابراین اگر می‌خواهید مثل حرفه‌ای ها کار کنید، از مداد به عنوان یکی از لوازم حرفه ای کاشی کاری استفاده خواهید کرد.

مداد مخصوص

10- چکش پلاستیکی کاشی کاری

با چکش لاستیکی می‌توانید ضربات ملایمی برای تراز کردن کاشی‌ها به آن‌ها بزنید، بی‌آنکه آسیبی برای کاشی‌ها ایجاد شود.

از جمله مهمترین لوازم کاشی کاری می‌توان به چکش لاستیکی اشاره کرد. این وسیله برای جا رفتن کاشی در سطح زیرین مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته بسیاری از افراد از همان چکش‌های فلزی برای این کار استفاده می‌کنند. دقت کنید این چکش‌ها به راحتی باعث شکستن کاشی می‌شوند. پس حتما از چکش لاستیکی استفاده کنید.

11-کاشی بر

شاید یکی از هزینه‌بر ترین اقلام در زمان خرید ابزار کاشی کاری مدرن همین کاشی بر باشد. این وسیله شباهت زیادی به شیشه بر دارد، با این تفاوت که برای برش دادن کاشی و سرامیک به قطعه‌های کوچکتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. حتما می‌دانید که در برخی از پروژه‌ها انتهای دیوار یا کف با یک کاشی کامل تکمیل نمی‌شود، در این مواقع کاشی بر وارد عمل شده و با توجه به اندازه دلخواه کاشی‌ها را برش می‌زند.

12- اسپیسر و کیت ترازکننده

این کیت برای سطوح کاملاً هم‌سطح و اتصالات دوغابی ثابت طراحی شده است که برای کاشی‌های با ضخامت 3 تا 12 میلی‌متر استفاده می‌شود. از اسپیسرها می‌توان برای کسب اطمینان از حفظ فاصله یکنواخت بین کاشی‌ها استفاده کرد.

13-ریسمان یا نخ

شاید دیدن این گزینه در لیست ابزار لازم برای کاشی کاری کمی عجیب باشد، اما باید بدانید ریسمان برای کاشی کاری از نان شب واجبتر است. اگرچه تراز بعد از جاگذاری کاشی، تراز بودن آن را بررسی می‌کند، اما ریسمان پیش از جاگذاری کاشی در این زمینه به شما کمک خواهد کرد. بنابراین استفاده از آن را جدی بگیرید.

14- سطل

سطل‌هایی با حجم حداقل 10 لیتر برای کارهایی مثل مخلوط کردن دوغاب و چسب‌ها و دیگر امور مربوطه به کار می‌روند.

سطل نیز یکی دیگر از لوازم کاشی کاری محسوب می‌شود که در پروژه‌ها بسیار ضروری خواهد بود. از این سطح برای  تهیه ملات یا چسب استفاده می‌شود.

15- کاتر کاشی

کاترهای دستی معمولاً برای برش کاشی‌های چینی و سرامیکی به راحتی استفاده می‌شوند. کاشی‌های سخت‌تر که در آن‌ها سنگ‌های طبیعی به کار برده شده‌اند، احتمالاً برای برش‌ آنها به اره  های برقی نیاز خواهد شد.

16- میکسر

میکسر برقی به شما در تهیه سریع چسب و دوغاب با قوام مناسب کمک می‌کند. این وسیله دارای قدرت و سرعت بسیار بالایی است که جدیدترین ابزار کاشی کاری محسوب میگردد.

17– انبر کاشی‌ شکن

اگرچه کاشی بر قادر به برش زدن کاشی از میانه‌ها می‌باشد، اما برای لبه‌ها بهتر است از ابزاری به نام انبر استفاده کنید. طبیعتا این انبر با سایر انبرهای مدنظر شما تفاوت اساسی دارد.

با استفاده از این ابزار می‌توانید برش‌های جزئی را به دلخواه خودتان روی کاشی‌ها اعمال کنید. انبر کاشی‌شکن حتی جهت ایجاد برش در لوله‌ها، کلیدها و چارچوب در نیز به کار می‌رود.

15- اره کاشی‌بر برقی: این نوع اره برای ایجاد برش مستقیم و زاویه‌دار بر روی سرامیک، پرسلان، سنگ طبیعی و شیشه استفاده می‌شود. اره‌های برقی از اره‌های دستی بهتر هستند، چون ظرافت بیشتری دارند.

18- تیغ الماس اره

این تیغه‌ها دارای یک مرکز فولادی قوی هستند که لبه آن‌ها مجهز به الماس است تا اطمینان حاصل شود که می‌ توان همه چیز را از سنگ و بتن گرفته تا کاشی‌های چینی و سرامیک، به راحتی برش داد.

تیغ الماس اره

19- دوغاب ‌تراش

مناسب برای از بین بردن بندکشی های سفت‌شده.

20- مته یا دریل به همراه سایر متعلقات

مته یا دریل به همراه سایر متعلقات یکی از موارد استفاده از صنعت ساختمانی است که ابزار جدید کاشی کاری با مته یا دریل مورده استفاده قرار میگیرد.

دریل
01.jpg

نصب کاشی با چسب به چه صورت است؟

شما می‌توانید با استفاده از ملات‌های قدیمی اقدام به کاشی کاری کنید، اما اگر به دنبال خرید ابزار کاشی کاری مدرن هستید تا با سرعت و شتاب بیشتری پروژه خود را پیش ببرید، چسب‌های کاشی کاری بی نظیر هستند. برای نصب کاشی با این محصولات باید نوع چسب را در نظر بگیرید.

اگر چسب شما پودری باشد، می‌بایست با افزودن آب آن را برای شروع کار آماده کنید. معمولا میزان آب مورد نیاز برای استفاده روی کالای مدنظر درج شده است. پس از اضافه کردن آب باید چند دقیقه (معمولا 20 دقیقه) منتظر بمانید تا چسب آماده شود. در صورتی که چسب شما خمیری باشد، کار آسانتر است. در این صورت نیازی به افزودن آب ندارید، بلکه چسب آماده کاشی کاری می‌باشد.

در هر صورت پس از آماده شدن چسب می‌بایست لایه نازکی از آن را روی سطح بمالید و کاشی را روی آن نصب کنید. فراموش نکنید کاشی‌های زمین 24 ساعت و کاشی‌های دیوار 12 ساعت پس از جاگذاری نیاز به بندکشی دارند.

جمع بندی

لوازم کاشی کاری روز به روز پیشرفته‌تر می‌شود. دیگر این روزها هنر کاشی کاری به یک هنر نسبتا ساده تبدیل شده است، خصوصا اگر از چسب‌های کاشی برای نصب آنها استفاده کنید.

استفاده از چسب‌ها ضمن افزایش سرعت کار، می‌تواند کیفیت و کارایی بیشتری را به همراه داشته باشد، چرا که قدرت چسبندگی این محصولات از ملات بیشتر است. این را نیز در نظر بگیرید که میزان کثیف کاری در نصب کاشی با چسب بسیار کمتر از ملات‌های سیمانی خواهد بود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 10 =

خانهفروشگاهحساب کاربریسبد خرید