صفر تا صد نحوه استفاده از چسب کاشی پودری

نحوه استفاده از چسب کاشی پودری + مزایای آن

نحوه استفاده از چسب کاشی پودری بسیار ساده‌تر از چیزی است که فکرش را می‌کنید. کافیست پیش از شروع عملیات چسباندن کاشی با استفاده از چسب پودری، از آماده بودن سطح مورد نظر برای کاشی‌کاری اطمینان حاصل نمایید. سپس مقدار کافی از چسب پودری را داخل سطل حاوی آب ریخته و آنقدر هم بزنید که به یک قوام صاف و فاقد توده دست پیدا کنید. حال وقت آن فرا رسیده که چسب را به سطح مورد نظر مالیده و سپس با استفاده از یک ماله بریده کانال‌هایی بر روی آن ایجاد نمایید. اکنون چسب برای پذیرش کاشی آماده است.

کاشی را برداشته، با دقت بر روی چسب قرار داده، محکم فشار داده و اندکی بچرخانید. با این کار هوای بین کاشی‌ها و سطح را از بین برده و بدین ترتیب زمینه اتصالی محکم و ایمن را فراهم ساخته اید. با تزریق دوغاب به میانه کاشی‌ها کار اتصال آن‌ها با استفاده از چسب کاشی پودری به پایان رسیده و سطح مورد نظر شما بسیار زیبا و دلربا خواهد شد!اگر پاسختان به سوالات فوق الذکر چندان قانع کننده و علمی نیست، مطالعه این مطلب برای شما الزامی به نظر می‌رسد!

چسب کاشی پودری چیست؟

همه ما به خوبی می‌دانیم که کاشی‌ها و سرامیک‌ها بخش جدایی ناپذیر دکوراسیون منزل و محل کارمان هستند. اگر بگوییم این عناصر نقش غیر قابل انکاری در زیبایی شناسی محیط داشته و به طور معجزه آسایی از جذابیت آن کاسته و یا بر آن می افزایند، گزاف نگفته ایم! در گذشته‌های نه چندان دور که هنوز مدرنیته از سنت سبقت نگرفته بود، برای اتصال کاشی‌ها و سرامیک‌ها به سطوح مورد نظر از ملات سیمانی و دوغاب استفاده می‌شد. البته این روش در حال حاضر نیز منسوخ نشده، اما به دلیل ضعف‌های ریز و درشتی که بر آن وارد است، رو به افول می‌باشد! می‌پرسید چه ضعف‌هایی؟! خدمتتان عرض خواهیم کرد.

  • ملات سیمانی و دوغاب پس از خشک شدن منقبض می‌شوند. پس چندان دور از انتظار نیست که خیلی زود شاهد پیدایش فضاهای توخالی در سطح زیرین کاشی‌ها و سرامیک‌ها باشیم.
  • با وجود فضاهای توخالی در قسمت زیرین کاشی‌ها کوچکترین ضربه ای می‌تواند ترک خوردن یا خُرد شدن آن‌ها را در پی داشته باشد.
  • عملیات دوغاب ریزی به منظور نصب کاشی و سرامیک از آن دسته کارهایی است که هزینه هنگفتی را روی دست پیمانکاران می‌گذارد. پس اگر استفاده از روش‌های سنتی را به روش‌های مدرن ترجیح دادید، منتظر سر به فلک کشیدن هزینه‌هایتان باشید!

چسب کاشی پودری چیست؟

چسب کاشی پودری بهترین، بادوام‌ترین و بی دردسرترین جایگزین برای ملات سیمانی است. این پودر خشک که دارای فرمولاسیونی خاص است، با آب یا افزودنی‌های لاتکس ترکیب شده و خمیری ثابت به وجود می آورد. استفاده از این خمیر که حاوی رزین ها، پلیمرها و مواد پُرکننده است، به منظور اتصال کاشی و سرامیک به سطوح گوناگون نظیر سطوح سیمانی، بسترهای چوبی و… رایج می‌باشد.

انواع چسب کاشی پودری

حال که کم و بیش با نحوه استفاده از چسب کاشی پودری و چیستی آن آشنا شدیم، وقت آن فرا رسیده که به معرفی انواع این محصول کارآمد بپردازیم. شاید برایتان جالب باشد بدانید که چسب‌های کاشی را در یک دسته‌بندی کلی به دو نوع چسب کاشی پودری و چسب کاشی خمیری تقسیم‌بندی می‌کنند. چسب کاشی پودری خود شامل انواع متعدد و متنوعی است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چسب کاشی پودری کف
  • چسب کاشی پودری دیواری
  • چسب کاشی پودری پرسلان
  • چسب کاشی پودری آب بند
  • چسب کاشی ضد اسید
  • چسب کاشی منعطف
  • چسب کاشی دو جزئی
جهت خرید و استعلام قیمت چسب کاشی و سرامیک کلیک نمایید.

ویژگی های چسب پودری

ویژگی‌های متعدد و متنوع چسب کاشی پودری دست به دست هم داده و آن را به گزینه اول و آخر بسیاری از پیمانکاران تبدیل نموده‌اند. اگر مشتاق آشنایی با طرز استفاده از چسب کاشی پودری هستید، بهتر است نخست با ویژگی‌های شگفت انگیز این چسب کاربردی آشنا شوید. برای یادگیری یک مطلب جدید آماده اید؟!

یکی از مهم‌ترین مشخصات چسب کاشی پودری که موجب محبوبیت آن در میان مصرف کنندگان شده، مقاومت مثال زدنی در برابر رطوبت پس از خشک شدن است. آنچه باعث پیدایش این ویژگی بی نظیر شده، وجود پلیمرهای مورد استفاده در ساخت این چسب است. هزینه‌های ناشی از به کارگیری این چسب بسیار ناچیز بوده و این ویژگی مزید بر علت شده تا پیمانکاران استفاده از آن را به روش‌های سنتی ترجیح دهند.

چسب کاشی پودری گزینه ای ایده آل برای چسباندن کاشی، سرامیک، موزاییک، چوب و… است. پس می‌توانید با خیال راحت این چسب را در راستای اتصال مصالح مذکور به سطوح مورد نظرتان مورد استفاده قرار دهید. شاید عجیب به نظر برسد؛ اما این یک حقیقت است که چسب نام برده علاوه بر اتصال کاشی و سرامیک به سطوح مختلف، موجب آب‌بندی سطح نیز می‌گردد.

ویژگی‌های متعدد و متنوع چسب کاشی پودری

مزایای استفاده از چسب کاشی پودری

یکی از مهم‌ترین مباحثی که ذهن علاقه‌مندان به آشنایی با نحوه استفاده از چسب کاشی پودری را مشغول نموده، مزایای این محصول اعجاب انگیز است. حقیقتا هرچه از مزایای فوق العاده این چسب و برتری‌های آن بر روش‌های سنتی بگوییم، حق مطلب را ادا نکرده ایم. سهولت مصرف یکی از بزرگترین مزیت‌هایی است که چسب کاشی پودری را به اوج محبوبیت و معروفیت رسانده است. از دلایل اقتصادی نیز به عنوان یکی از اصلی‌ترین مزایای استفاده از کاشی پودری نباید چشم‌پوشی کرد. در صورتی که استفاده از این چسب‌ها را به استفاده از ملات‌های سیمانی و دوغاب‌های قدیمی ترجیح دهید، لطف بزرگی در حق جیبتان کرده اید!

سایر مزایای استفاده از چسب کاشی پودری

سرعت اعجاب انگیز، کیفیت مثال زدنی و تنوع در استفاده از دیگر مزایای مهم چسب کاشی پودری به شمار می آیند که حیف است از قلم بیفتند!

کاربرد چسب کاشی پودری

همان‌گونه که پیش‌تر نیز اشاره کردیم، امکان استفاده از چسب کاشی پودری برای چسباندن کاشی، سنگ، سرامیک، چوب، موزاییک و… بر روی سطوح گوناگون میسر می‌باشد. اگر قصد دارید پوشش‌های گوناگون را بر روی سطوح رنگ شده، بتنی و… نصب نمایید، استفاده از چسب کاشی پودری را در دستور کارتان قرار دهید. گفتنی است که این چسب قدرتمند بهترین گزینه برای چسباندن کاشی‌های جدید بر روی کاشی‌های قدیمی است. کاربردهای گسترده این محصول موجب شده که تعداد علاقه‌مندان به یادگیری نحوه استفاده از چسب کاشی پودری روز به روز در حال افزایش باشد.

تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری

موافقید پیش از پرداختن به معرفی مراحل نحوه استفاده از چسب کاشی پودری، به بیان تفاوت‌های این چسب با هم نوع خمیری آن بپردازیم؟!  

چسب کاشی خمیری یکی دیگر از مدل های چسب کاشی موجود در بازار است که کاربردهای فراوانی دارد. گفتنی است که این چسب از ترکیب مواد زیر به دست می آید:

  • پلیمرهای مصنوعی
  • ترکیبات شیمیایی آب بند کننده
  • تقویت کننده چسبندگی
  • فیلرهای میکرونیزه معدنی

مقاومت عالی این نوع چسب کاشی در مقابل نفوذ آب، آن را به گزینه ای ایده آل برای استفاده در محیط‌های مرطوب و مناطق پُر بارش تبدیل نموده است. چسب کاشی خمیری از مقاومت چشمگیری در برابر فشار و کشش بهره مند بوده و از همین رو گزینه ای کارآمد برای اتصال انواع کاشی به دیوارهای گچی محسوب می‌شود. این در حالی است که نوع پودری این چسب‌ها را نمی‌توان در راستای نصب کاشی بر روی دیوارهای گچی مورد استفاده قرار داد.    

تفاوت های چسب کاشی پودری و خمیری

نحوه استفاده از چسب کاشی پودری چگونه است؟

طرز استفاده از چسب کاشی پودری شامل مراحل زیر می‌باشد:

  1. پیش از مخلوط کردن چسب کاشی پودری با آب، نخست اطمینان حاصل نمایید که سطح مورد نظر آماده کاشی کاری است.
  2. دستکش، عینک و ماسک مخصوص زده و با استفاده از لباس مناسب از سلامت خود حفاظت کنید.
  3. دستورالعمل سازنده را که بر روی بسته‌بندی چسب کاشی چاپ شده است، به خوبی مطالعه کنید تا بدانید چسب حاضر برای استفاده با کدام نوع کاشی مناسب می‌باشد. بی شک در این دستورالعمل میزان آب لازم برای مخلوط کردن با چسب پودری نیز آورده شده است.
  4. مقدار آب مورد نیاز را درون یک سطل ریخته و مقدار کافی از چسب پودری را به آن اضافه کنید. با استفاده از یک مخلوط کن مخلوط به دست آمده را به خوبی هم بزنید تا قوامی صاف و یک دست حاصل شود.
  5. چسب به دست آمده را بر سطح دیوار مورد نظر مالیده و با به کارگیری یک ماله بریده کانال‌هایی را بر روی آن ایجاد نمایید. وجود این کانال‌ها نقش به سزایی در افزایش چسبندگی ایفا می‌کند.
  6. کاشی‌ را برداشته و با دقت بر روی چسب قرار دهید، آن‌ را فشار داده و کمی بچرخانید تا هوای قرار گرفته بین کاشی و سطح از بین برود.
  7. همین روال را برای کاشی‌های بعدی نیز تکرار نمایید. فراموش نکنید که کاشی‌ها را با استفاده از فاصله‌گذار از یکدیگر جدا کنید.
  8. پس از اتمام کاشی‌کاری سطح مورد نظر، اجازه بدهید تا چسب سفت شود.
  9. مرحله پایانی مختص تزریق دوغاب در فاصله موجود در میان کاشی‌ها است. میزان دوغاب مورد نیاز در دستورالعمل چاپ شده بر روی بسته‌بندی چسب پودری آورده شده است.

قبول دارید که نحوه استفاده از چسب کاشی پودری در مقایسه با ملات و دوغاب‌های سنتی بسیار ساده، بی دردسر و کم هزینه است؟!  

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 4 =

خانهفروشگاهحساب کاربریسبد خرید