انواع پوشش دیوار

انواع پوشش دیوار، کدامیک برای شما مناسب تر است؟

پوشش دیوار لایه ای بسیار نازک است که برای طراحی نمای داخلی و یا خارجی ساختمان از آن استفاده می شود. برای هماهنگی دکوراسیون و هارمونی فضاهای داخلی و خارجی از انواع مختلفی از این پوشش ها استفاده می شود که عبارتند از: میکروسمنت، سمنت برد، سنگ، کاغذ دیواری، رنگ آکریلیک نما و… در برخی از موارد پوشش دیوار ها باعث عایق صدا و حرارت می شود و مقاومت های بسیار مختلفی در برابر شرایط مختلف آب و هوایی دارند.

میکروسمنت ها یکی از همین انواع پوشش دیوار می باشند که در نماهای داخلی و خارجی استفاده زیادی از آنها می شود. این پوشش بر پایه آب و سیما است و استحکام و ماندگاری بسیار خوبی دارد.

معرفی انواع پوشش دیوار

انواع پوشش دیوار از لحاظ شکل ظاهری و متریالی که از آنها ساخته شده اند بسیار متفاوت می باشند:

میکروسمنت ها

میکروسمنت یکی از پوشش های داخلی است که دارای چسبندگی بسیار بالایی است و به صورت عمودی و افقی در طراحی های داخلی به کار می رود. متمایز بودن این نوع از پوشش ها به این دلیل است که به صورت مستقیم بر روی کاشی، تخته، سرامیک، کچ و حتی سنگ مرمر قابل اجرا می باشد. ضخامت این محصول 3 میلی متر است و در کمترین زمان ممکن فضا را بازسازی می کند. از این پوشش برای فضاهای داخلی و خارجی استفاده زیادی می شود و تنوع اجرای بسیار بالایی دارد. طیف رنگی گسترده میکروسمنت باعث شده تا جهت دکوراتیو انواع فضاها استفاده شود.

میکروسمنت یکی از انواع پوشش های دیوار می باشد

جهت خرید انواع میکروسمنت از برند شورلول کلیک کنید

دیوار پوش های چوبی

یکی از زیباترین و جذاب ترین دیوار پوش ها می باشند که از تخته های چوب با رنگ های مختلف و ابعاد نازک و باریک تشکیل شده اند. نصب این نوع پوشش به صورت عمودی است و غالبا برای پشت تخت خواب، پشت تلویزیون و حتی دیواری های نمای آشپزخانه از آنها استفاده زیادی می کنند. این محصول را در محیط های مرطوب به کار نمی برند چرا که مقاومت خوبی در برابر آب و رطوبت ندارد.

دیوار پوش های چوبی، زیبا و جذاب

دیوار پوش کاغذی

یکی از رایج ترین و ارزان ترین روش ها جهت پوشش دهی به دیوار، دیوار پوش های کاغذی می باشند. تنوع طرح و رنگ، قیمت های مناسب و نصب آسان از ویژگی این مدل پوشش می باشد.

دیوار پوش کاغذی، ارزان و مرقون به صرفه

دیوار پوش سنگی

با استفاده از دیوار پوش های سنگی فضایی بسیار لوکس پدید خواهد آمد که می توانیدآنها را با سایر آیتم ها ست کنید. سنگ های طبیعی و حتی مصنوعی بهترین گزینه برای اجرای آن می باشد.

دیوار پوش سنگی، لوکس و فانتزی

کاربرد دیوار پوش ها

از کاربرد های انواع پوشش دیوار می توان در طراحی داخلی، دیوار آشپزخانه و حمام، دیوار های باغ و حیاط، پوشش های تراس و بالکن آپارتمان ها، نمای ساختمان و دیوار روف گاردن استفاده کرد. در تمامی موارد گفته شده می‌توانید از انواع مختلف متریال با طراحی های متنوع استفاده نمایید. میکروسمنت ها نیز کاربرد های گوناگونی دارند به دلیل قابلیت شستشو، سطح آنها ضد عفونی شده و برای محیط‌های درمانی و بیمارستان ها بسیار مناسب است.

تنوع رنگی در این نوع از دیوار پوش‌ها بسیار بالا است و می‌توانید در همه دکوراسیون ها آنها را به راحتی به کار ببرید. میکروسمنت ها برای کف به دلیل ایجاد سطح یکپارچه و بدون درز کاربرد فراوانی خواهند داشت. میکروسمنت ها یک جایگزین بسیار مناسب برای پارکت، موزاییک، سنگ و سرامیک می باشد. در آشپزخانه برای جداسازی فضای بین کابینت‌ها نیز بهترین گزینه خواهد بود. ضد آب بودن و عدم لغزش این نوع از پوشش ها سبب گردیده تا در دیواره ها و کف استخر ها از آنها استفاده کنند.

مزایای دیوار پوش ها

پوشش های دیوار مزایای بسیار زیادی دارند و افراد زیادی مجذوب آنها خواهند شد. این نوع از دیوار پوش ها دارای تنوع رنگی بسیار بالایی هستند و قابل استفاده در همه فضاها می باشند. تنوع رنگی باعث می گردد تا دست طراح و مجری برای دکوراسیون موفق تر کاملا باز باشد. دیوار پوش ها مختلف از جمله میکروسمنت ها قابلیت چسبندگی در هر سطوحی را دارند و نیاز به تخریب پوشش قبلی نخواهد بود.

این نوع از دیوار پوش ها در برابر فشار مکانیکی، اشعه فرابنفش و رطوبت مقاومت بسیار بالایی دارند. اجرای میکروسمنت ها بسیار راحت و سریع است و ذره ای آلودگی در محیط ایجاد نخواهد کرد. نحوه نظافت و نگهداری آنها نیز پیچیدگی خاصی نداشته و به راحتی با استفاده از یک دستمال مرطوب پاکسازی می شوند. مقرون به صرفه بودن یکی از مهمترین مزایای این روش است.

معایب انواع پوشش دیوار

عایق دیوار پوش ها معمولا متوسط است و جهت استفاده از آنها باید نسبت به آب بند بودن محیط اطمینان کافی داشته باشیم. در صورت آسیب به سطح این دیوار پوش ها ممکن است تعویض آن باعث دو دست شدن و عدم هماهنگی آنها شود. اجسام سنگین و نوک تیز باعث ایجاد لک و خش و حتی آسیب به سطح آنها خواهد شد بنابراین نسبت به محافظت از آنها باید حساسیت زیادی به خرج داده شود.

دیوار پوش یا رنگ کدام یک انتخاب بهتری است؟

یکی از رایج ترین سوالات برای دکوراسیون داخلی و خارجی این سوال است که دیوار پوش بهتر است یا رنگ؟ اولین نکته این است که انتخاب شما کدام نوع از دیوار پوش ها می باشد. برای رنگ کردن نیز باید با انواع رنگ ها از جمله آکریلیک، روغنی و پلاستیک آشنایی داشته باشید. اگر هزینه برای شما اهمیت بسیار زیادی دارد باید از رنگ های مختلف استفاده کنید چرا که بسیار مناسب تر از سایر گزینه ها خواهد بود.

دیوار پوش یا رنگ کدام یک انتخاب بهتری است؟

اگر از جمله افرادی هستید که زیبایی، تناسب و شکیل بودن در اولویت بالاتری است بهتر است از انواع مختلف پوشش های دیوار کمک بگیرید. لازم است که توجه داشته باشید که دوام، کیفیت و ماندگاری دیوار پوش ها بسیار بالاتر از رنگ است و زمان طولانی تری از پوشش دیوار فضای خود می توانید لذت ببرید. بنابراین در هنگام انتخاب پارامتر های مرتبط با هزینه و زیبایی را به خوبی در نظر داشته باشید.

نصب اصولی دیوار پوش ها

فرقی نمی کند که چه نوع پوشش دیواری را انتخاب کرده اید اما باید بدانید که نحوه اجرای آن نیز بسیار اهمیت دارد. برای نصب آنها باید از افراد متخصص و خبره در این کار کمک گرفته شود تا بتوانند نصبی کاملا دقیق و اصولی داشته باشند. این افراد استاندارد های لازم در حین اجرا را رعایت خواهند کرد و ایده های بهتری برای طراحی خواهند داشت. اگر افراد غیر متخصص اجرای انواع دیوار پوش ها را بر عهده بگیرند به دلیل عدم اجرای صحیح هزینه های بیشتری برای شما ایجاد می شود.

نصب اصولی دیوار پوش ها

نکات قابل توجه در هنگام انتخاب دیوار پوش ها

برای انتخاب انواع پوشش دیوار باید به بافت و جنس آنها توجه بسیار زیادی داشته باشید. هماهنگی متریال به کار رفته در آنها با فضای شما باعث ایجاد محیطی بسیار منحصر به فرد خواهد شد. مقاومت و استحکام آنها نیز نکته قابل توجهی است که باید به آن توجه کنید. اگر محیط شما شلوغ و پر تردد است باید از دیوار پوش های مقاوم استفاده کنید.

نصب سریع و آسان آنها نیز از همیت بسیار زیادی برخوردار است، از دیوار پوش هایی استفاده کنید که نیاز به تخریب پوشش زیرین نداشته باشد. به عنوان مثال میکروسمنت ها از جمله دیوار پوش هایی هستند که نصب بسیار سریع و آسانی دارند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 4 =

خانهفروشگاهحساب کاربریسبد خرید