بهترین بتونه برای دیوار گچی چیست ؟

راهنمای انتخاب بهترین بتونه برای دیوار گچی

بتونه محصولی است که در صنایع گوناگون و متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به زمینه استفاده، معمولاً از بتونه‌های متفاوتی بهره گرفته می‌شود‌‌. یکی از زمینه‌های گستره استفاده از بتونه، روی دیوار‌ها و برای آماده سازی روند نقاشی ساختمان‌هاست. در ادامه این مقاله، قصد داریم برای شما در رابطه با بهترین بتونه برای دیوار گچی صحبت کنیم و نکاتی در رابطه با این محصول برای شما ارائه داده‌ایم. اگر می‌خواهید در رابطه با انواع بتونه، مراحل ساخت آن، مزایای استفاده و کاربردهای این محصول بدانید؛ حتماً با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.  

بتونه چیست و به چه کاری بتونه کاری گفته می‌شود؟

بتونه ماده‌ای خمیری شکل است که وظیفه اصلی آن پر کردن منافذ، جای میخ‌ها، ترک خوردگی‌ها، درز‌ها، پوشاندن تورفتگی ها و … می‌باشد. عمل بتونه‌کاری نیز عملی است که طی آن فرد متخصص تلاش می‌کند تا با بررسی دیوارها، متوجه شود که در چه مکانی می‌تواند با استفاده از بتونه‌کاری دیواری بسیار صاف را به رنگ کار تحویل دهد. معمولاً اگر شما قصد داشته باشید تا دیوار مدنظر را رنگ کنید، قدم اول استفاده از بهترین بتونه می‌باشد. در این شرایط می‌توانید با یک محصول با‌کیفیت، ایرادات موجود در دیوار را به ‌طور کامل برطرف سازید و بستر را برای زیباتر ساختن فضا آماده کنید.

معرفی انواع بتونه برای دیوار گچی

اگر در حال برنامه‌ریزی برای ساخت یا تعمیر دیوار گچی خود هستید، انتخاب بهترین بتونه یک گام مهم است. در ادامه، به برخی از بهترین بتونه‌های موجود برای دیوارهای گچی اشاره خواهیم کرد:

بتونه آماده Mastercrete:

با ترکیبی از سیمان با کیفیت و افزودنی‌های ویژه، بتونه آماده Mastercrete عالی برای دیوارهای گچی است. این بتونه به راحتی قابل پردازش است و تراکم و مقاومت بالایی دارد.

بتونه سریع تراکمی Quikrete:

Quikrete یک بتونه سریع تراکمی است که مناسب برای پروژه‌هایی با زمان محدود می‌باشد. این بتونه سریع خشک شده و به سرعت می‌توانید به مرحله بعدی پروژه خود بروید.

بتونه اکوفرندلی ECO-REND:

اگر به دنبال یک بتونه با زیست‌محیطی بالا هستید، بتونه اکوفرندلی ECO-REND گزینه خوبی است. این بتونه از مواد بازیافتی تولید شده و دارای خصوصیات عالی ضدآب و مقاومت در برابر سایش است.

بتونه ضد آب SikaTop Seal 107:

برای دیوارهای گچی مواجه با شرایط آب و رطوبت، بتونه ضد آب SikaTop Seal 107 انتخاب مناسبی است. این بتونه مانع نفوذ آب به دیوارها می‌شود و مقاومت عالی در برابر عوامل جوی دارد.

بتونه مقاومت‌هایپر SAKRETE:

بتونه مقاومت‌هایپر SAKRETE با استفاده از فرآیند تولیدی پیشرفته، قابلیت ارائه مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه را دارد. این بتونه به عنوان یک گزینه قوی برای دیوارهای گچی محسوب می‌شود..

همچنین بخوانید : بتونه ساختمانی چیست و چه کارایی دارد؟

مراحل ساخت بتونه برای دیوار گچی

معمولاً برای ساخت بهترین بتونه برای دیوار گچی، مراحل گوناگونی طی می‌شود. برای مثال روند تهیه بتونه روغنی با بتونه پلاستیک یا بتونه اکریلیک، متفاوت است. به‌ طور کلی در مرحله اول مواد اولیه برای تجدید بتونه خریداری می‌شود. این مواد با توجه به نوع بتونه و همچنین میزان ایرادات موجود در دیوار، تهیه می‌شوند. قاعدتاً اگر شما قصد داشته باشید تا دیوارهای بزرگ‌تری را رنگ کنید، به مقدار مواد اولیه بیشتری نیاز است.

در ادامه فرد متخصص تلاش می‌کند تا با مواد اولیه خریداری شده بتونه مورد نیاز را تهیه نماید تا بتواند از آن نهایت استفاده را ببرد. برای مثال اگر نقاش شما قصد داشته باشد تا بتونه روغنی بسازد، در مرحله اولیه باید مواد اولیه یعنی رنگ روغن، پودر بتونه، روغن بتونه، تینر و آب را تهیه نماید. در ادامه باید در رنگ روغن و پودر بتونه و روغن را با یکدیگر ترکیب کنید. در قدم بعد تینر را به ترکیب اضافه کنید و در مرحله آخر نیز مقداری آب سرد روی ترکیب بریزد تا بتوانید مقدار چسبندگی محصول را افزایش دهد. ساخت بتونه های دیگر نیز دقیقاً به‌ همین منوال است.

مراحل بتونه کاری روی دیوار گچی

در کنار کسب اطلاعات در رابطه با انواع بتونه، ساخت بتونه و… حال بیایید با هم در رابطه با نحوه پیاده‌سازی بهترین بتونه و مراحل این اقدام صحبت کنیم. مراحلی که در ادامه آورده شده‌اند مرحله کامل و کاربردی هستند که می‌توانند به شما کمک کنند تا راحت‌تر عمل بتونه‌کاری را پیش ببرید. این مراحل برای آن دسته از افرادی مناسب است که خودشان می‌خواهند بخشی از دیوارها بتونه‌کاری کنند.

مراحل بتونه کاری روی دیوار گچی

تهیه بتونه

در مرحله اول بتونه‌کاری شما باید بتونه مورد نظر خودتان را تهیه نمایید و یا به ساخت آن بپردازید. سعی کنید که به سراغ بهترین و باکیفیت‌ترین بتونه‌ها بروید تا بتوانید راحت‌تر روند برطرف کردن ایرادات روی دیوار خودتان را پیش ببرید.

آماده سازی فضا برای بتونه کاری

در مرحله دوم بتونه‌کاری شما باید فضا را برای بتونه کاری آماده کنید. برجستگی‌هایی که روی دیوار به‌ وجود آمده‌اند را به کمک کاردک یا سمباده به ‌طور کامل از بین ببرید‌. در مرحله بعد با یک دستمال تمیز روی نواحی مورد نظر بکشید تا به‌ طور کامل گرد و خاک و چربی روی دیوار پاک شود.‌ این کار کمک می‌کند تا بتونه راحت‌تر به دیوار بچسبد.

خشک شدن بتونه

در مرحله سوم بتونه‌کاری شما باید اجازه دهید تا بتونه به‌ طور کامل خشک شود. بهتر است که یکی از پنجره‌های خانه را باز بگذارید تا این روند سریع‌تر پیش برود.

از بین بردن ناهمواری ها

در مرحله آخر شما باید با کاغذ سنباده یا کاردک، ناهمواری‌هایی که به واسطه بتونه‌کاری ایجاد شده را از بین ببرید و دیواری صاف و یکدست را ایجاد کنید. این مرحله  مرحله آخر است و پس ‌از آن، شما امکان رنگ کردن دیوار خواهید داشت.

مزایای بتونه‌کاری دیوار گچی

با استفاده از بهترین بتونه برای دیوار گچی، شما می‌توانید از مزایای بی‌شماری بهره ببرید. فاکتورهایی مثل پنهان کردن ایرادات موجود در دیوار، بهبود ظاهر خانه، کمک به دوام رنگ، راحت‌تر شدن روند رنگ‌کاری و… جزو آن دسته از فاکتورها و مواردی هستند که می‌توانند به‌ عنوان مزایای بتونه‌ کاری شناخته شوند.

همچنین بخوانید : چرا قبل از رنگ آمیزی از بتونه استفاده می شود؟

نکات کاربردی در رابطه با بتونه‌کاری انواع دیوارها

شناخت نکات کاربردی در رابطه با استفاده از بهترین بتونه به شما کمک می‌کند تا به‌ صورت حساب‌شده‌تری از این محصولات بهره ببرید. بیایید با هم برخی از این فاکتورها را بررسی کنیم.

1-  روغن و آب دو مورد از ارکان تولید بتونه می‌باشند. آب برای روان‌سازی و درآوردن بتونه به  شکل خمیر و روغن برای ایجاد چسبندگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

2-  حتماً از بتونه خوب مراقبت کنید تا برای استفاده بعدی خشک نشود و امکان استفاده مجدد را به شما بدهد.

3-  بعد بتونه‌کاری حتماً دیوار را صاف کنید و مجدداً با یک دستمال نم‌دار آن را پاک کنید تا دیوار برای رنگ‌آمیزی آماده شود.

4- هر چه بتونه شما باکیفیت‌تر باشد، در ادامه نتیجه کار بهتر خواهد بود.

انتخاب بهترین بتونه برای دیوار گچی

هنگام انتخاب بتونه دیوار گچی برای دیوارهای گچی، باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید، از جمله:

ضخامت ترک ها یا سوراخ ها: بتونه های معمولی برای ترک های کوچک تا متوسط ​​مناسب هستند. بتونه های ضد ترک برای ترک های بزرگ تر یا عمیق تر مناسب هستند.

نوع پوششی که قرار است استفاده شود: بتونه های رنگی برای رنگ آمیزی مستقیم بدون نیاز به رنگ آمیزی اضافی مناسب هستند.

بودجه: بتونه های دیوار گچی در طیف وسیعی از قیمت ها موجود هستند.

انتخاب بهترین بتونه برای دیوار گچی

بتونه آماده یا بتونه دست‌ساز؟ کدام‌یک بهتر است؟

معمولاً بتونه‌ها یا توسط متخصصی بتونه‌کار تولید می‌شود یا به ‌صورت آماده از کارخانه تهیه می‌شوند. این‌ که کدام یک از این محصولات بهترین بتونه می‌باشد، به تشخیص متخصص بتونه‌کار وابسته است. برخی متخصصان عقیده دارند بتونه‌های آماده گزینه مناسب‌تری هستند ولی برخی دیگر ترجیح می‌دهند تا خودشان بتونه را تولید کنند. معمولاً بتونه‌های آماده، محصولات با کیفیت و مناسبی هستند که می‌توانند به شما کمک کنند تا در مدت زمان کوتاه‌تری روند نقاشی دیواری گچی خودتان را پیش ببرید. این بتونه‌ها کیفیت قابل‌ قبولی دارند و می‌توانند به ‌خوبی درزهای دیوارها را بپوشانند. اگر به‌ دنبال تهیه بتونه آماده هستید، حتماً در رابطه با برندهای متفاوت این محصولات تحقیق کنید تا بتوانید در ادامه بهترین و باکیفیت‌ترین محصول را از میان گزینه‌های موجود تهیه نمایید و از آن‌ها برای بتونه‌کاری نهایت استفاده را ببرید.

قیمت بتونه برای دیوار گچی

نکته مهمی که شاید ذهن شما را به خود درگیر کرده باشد، قیمت بهترین بتونه برای دیوار گچی می‌باشد. هیچ ‌گاه نمی‌توان یک قیمت از پیش ‌تعیین ‌شده برای این محصول ارائه داد زیرا فاکتورهایی مثل نوع بتونه، کیفیت مواد اولیه استفاده‌ شده، دست‌ ساز یا شرکتی بودن، برند تولید کننده و‌… جزو آن دسته از فاکتورهایی هستند که تاثیر زیادی در قیمت این محصول دارند.

این شما هستید که باید با توجه به خواسته خود تلاش کنید تا از مقرون ‌به ‌صرفه‌ترین و در عین ‌حال باکیفیت‌ترین محصولات بهره ببرید. بهترین بتونه محصولی است که در عین مقرون‌ به‌ صرفه بودن، خاصیت پوشش‌دهی مناسبی داشته باشد و به شما کمک کند تا به‌ راحتی امکان پوشاندن تورفتگی‌ها یا خراش‌های روی دیوار را داشته باشید. در این شرایط است که شما می‌توانید روند رنگ نقاشی ساختمان را راحت‌تر پیش ببرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 19 =

خانهفروشگاهحساب کاربریسبد خرید