تفاوت اپوکسی و میکروسمنت چیست؟

تفاوت اپوکسی و میکروسمنت چیست؟

این دو محصول را می توان از پرکاربردترین متریال های مصرفی به شمار آورد و تفاوت اپوکسی و میکروسمنت را می توان از نظر ظاهر، مقاومت و سازگاری با محیط زیست عنوان کرد .به طور کلی می توان گفت اپوکسی از درخشندگی بیشتری برخوردار بوده ولی در برابر عواملی همچون خورشید و اشعه ماوراء بنفش، چندان مقاوم نیست و ممکن است دچار تغییر رنگ شود . میکروسمنت دارای ظاهر طبیعی تری است و همچنین در برابر این عوامل، مقاومت نشان داده و دچار تغییر رنگ و ساختار نمی شود و با توجه به ساختار طبیعی خود، آسیبی را به طبیعت وارد نمی سازد.

میکروسمنت چیست؟

این محصول برای پوشش دهی سطوح مختلف مورد توجه قرار گرفته؛ حاوی ترکیباتی خاص مانند رنگدانه های معدنی، رزین، سیمان و مواد افزودنی می باشد. این پوشش را می توان در فضاهای داخلی و خارجی اجرا کرد و به نتایج بصری مطلوب دست یافت.

همچنین در دکوراسیون، نقش مهمی را ایفا کرده و به زیباتر نمودن آن کمک می کند. قابلیت اجرای این پوشش به یکی از 3 روش مات، نیمه براق و براق وجود دارد. همچنین چسبندگی فوق العاده این محصول ، حائز توجه بوده و می توان آن را به سرعت و در حداقل زمان ممکن اجرا نمود.

جهت خرید و استعلام قیمت میکروسمنت کلیک نمایید .

مزایا و معایب میکروسمنت

میکروسمنت، پوششی با مزایای متعدد است که می تواند ظاهری زیبا و مدرن به فضا ببخشد. این پوشش، برای استفاده در محیط های مختلف از جمله مسکونی، تجاری و صنعتی مناسب است.

بررسی مزایا و معایب میکروسمنت

مزایا

  •  سهولت در اجرا را در پی دارد؛ قابلیت تمیز شدن آسان و امکان شستشو با آب و مواد شوینده .
  • با توجه به چسبندگی عالی ، این ماده به راحتی به انواع سطوح نظیر سطوح موزاییکی، مرمر، بتنی، سرامیک و کاشی می چسبد.
  •  حاوی ضخامت اندکی (2 الی 3 میلیمتر) است و لایه ای ظریف را روی سطوح ایجاد می نماید.
  • با توجه به مقاومت قابل توجه آن، ضربه و حرارت، اثر نداشته و سایش نیز در آن رخ نخواهد داد.
  • اجرای تمیز، کاملا ظریف و فاقد پرتی را به همراه دارد.
  • پوشش حاصل از آن، غیر لغزنده است.

معایب

  • هزینه بالا: هزینه اجرا نسبت به سایر پوشش های دیواری بالاتر است.
  • نیاز به مهارت و تجربه: اجرای این محصول نیاز به مهارت و تجربه دارد. اجرای صحیح این پوشش، مستلزم رعایت نکات فنی و استفاده از مواد و مصالح باکیفیت است.
  • عدم امکان ترمیم موضعی: در صورت آسیب دیدن ، امکان ترمیم موضعی وجود ندارد و باید کل سطح پوشش تعویض شود.

اپوکسی چیست؟

 نوعی ماده پلیمری و مایع است. پس از انجام واکنش هایی خاص، این ماده به شکل جامد در می آید. در اثر واکنش پلی آمید و رزین اپوکساید، این ماده رزینی حاصل می گردد. این محصول از عناوین دیگری مانند پلی اکساید برخوردار بوده و چسبندگی فوق العاده ای دارد. همچنین ماده فوق دارای خاصیت مکانیکی عالی و مقاومت شیمیایی و الکتریکی بی نظیر می باشد.

همچنین دارای مصارف متعددی است. مهمترین آن، ساخت کفپوش  است. همچنین از این ماده جهت تولید انواع چسب، رنگ، درزگیر، پرایمر و گروت بهره می برند.همچنین، پوشش کم ضخامت و بدون درز را ایجاد نموده و در مقایسه با سایر کفپوش ها بهتر است.

مزایا و معایب اپوکسی

اپوکسی، پوششی با مزایای متعدد است که می تواند برای کاربردهای مختلف استفاده شود. این پوشش، برای استفاده در محیط های مختلف از جمله مسکونی، تجاری و صنعتی مناسب است.

برخی از مزایا و معایب اپوکسی

مزایا

  •  دارای طول عمر بالایی بوده و مگر در موارد نادر و در صورت ایجاد آسیب های عمیق، نیازمند تعویض نیست.
  • با توجه به سختی بالای این ماده می توان بیشترین سطح مقاومت را از آن دید.
  • هم پوششی ضدآب است، همچنین یک پوشش ضد لغزش نیز محسوب می شود.
  • هیچ یک از آثار منفی مانند سایش در این پوشش ها رخ نمی دهند.
  • یکی از سخت ترین و مقاوم ترین پوشش ها را ایجاد می کند.
  • این ماده در برابر رطوبت و آب، مقاومت بالایی دارد.
  • برای مصارف صنعتی، گزینه کاملا مناسبی است.
  • در برابر ضربه، تاثیر منفی نمی پذیرد

معایب

هزینه بالا: هزینه اجرا ، نسبت به سایر پوشش ها بالاتر است.

نیاز به مهارت و تجربه:  نیاز به مهارت و تجربه دارد. اجرای صحیح این پوشش، مستلزم رعایت نکات فنی و استفاده از مواد و مصالح باکیفیت است.

عدم امکان ترمیم موضعی: در صورت آسیب دیدن ، امکان ترمیم موضعی وجود ندارد و باید کل سطح پوشش تعویض شود.

تفاوت اپوکسی و میکروسمنت

اپوکسی و میکروسمنت، هر دو پوشش های سطحی هستند که برای ایجاد ظاهری زیبا و مدرن به فضا استفاده می شوند. با این حال، این دو پوشش، تفاوت های اساسی نیز با یکدیگر دارند.

بررسی تفاوتهای اپوکسی و میکروسمنت

اپوکسی :

از ترکیب رزین اپوکسی و هاردنر تشکیل شده است. این پوشش، ظاهری صاف و یکدست دارد و می تواند در انواع سطوح از جمله بتن، فلز، چوب و شیشه اجرا شود. همچنین، پوششی بسیار بادوام و ماندگار است و در برابر عوامل محیطی مانند رطوبت، ضربه و مواد شیمیایی مقاوم است.

 

از ترکیب سیمان، رزین، سنگدانه های معدنی و رنگدانه ها تشکیل شده است. این پوشش، ظاهری صاف و یکدست یا بافت دار دارد و می تواند در انواع سطوح از جمله بتن، سیمان، گچ، کاشی و سرامیک اجرا شود. همچنین پوششی بسیار بادوام و ماندگار است و در برابر عوامل محیطی مانند رطوبت، ضربه و سایش مقاوم است.

با توجه به این تفاوت ها، می توان گفت که اپوکسی پوششی مناسب برای ایجاد ظاهری مدرن و مینیمال در فضاهای مختلف است. میکروسمنت نیز پوششی مناسب برای ایجاد ظاهری زیبا و طبیعی در فضاهای مختلف است. انتخاب نوع پوشش مناسب، به عوامل مختلفی مانند شرایط محیطی، نوع کاربرد و بودجه بستگی دارد.

اپوکسی بهتره یا میکروسمنت؟

تا به اینجا به بررسی تفاوت این دو محصول پرداختیم و فرق بین این دو را متوجه شدیم. لذا نمی توان گفت کدام یک بر دیگری برتری دارد. اگر پوشش طبیعی، مد نظر شماست؛ میکروسمنت را پیشنهاد می کنیم. اگر به پوشش های شفاف و درخشان علاقه دارید؛  همچنین اگر فرد مشکل پسندی هستید و محصول متنوع تری را می پسندید اپوکسی، انتخاب خوبی است.. در نهایت، انتخاب با شماست که کدام یک را ترجیح دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

خانهفروشگاهحساب کاربریسبد خرید