چسب برای چسباندن کاشی

بهترین چسب برای چسباندن کاشی کدام است؟

 با استفاده از چسب های مخصوص می توانید انواع کاشی ها را روی سطوح متفاوت بچسبانید. چسب برای کاشی در مدل های متنوع تولید می شود. این چسب ها نیاز است که مقاومت بالایی در برابر رطوبت داشته باشند. برای مقاوت کاشی های دستشویی، آشپزخانه یا حمام از چسب های مقاوم استفاده می کنند.

چسب های کاشی که در بازار به فروش می رسند به صورت خمیری یا پودری هستند. چسب های کاشی پودری با ترکیب آب آماده می‌ شوند. چسب های خمیری نیازی به آب ندارند و صورت آماده هستند. اگر از چسب پودری یا خمیری برای نصب کاشی استفاده کنید سرعت کارهایتان افزایش پیدا می کند.

چسب های کاشی پودری به عنوان بهترین چسب کاشی معرفی می شوند که کار کردن با آنها بسیار آسان است. هزینه نصب کاشی ها با استفاده از انواع چسب کاشی و سرامیک کمتر و همچنین سرعت کار شما بیشتر می شود.

بهترین چسب برای چسباندن کاشی

چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی

امروزه بسیاری از افراد از چسب برای کاشی و چسباندن کاشی روی کاشی استفاده می کنند. شما می توانید برای تغییر دکوراسیون آشپزخانه، حمام یا سرویس بهداشتی کاشی های جدید را با استفاده از چسب روی کاشی های قبلی بچسبانید. توصیه می کنیم برای پیشگیری از خرابی سرویس بهداشتی از چسب های مناسب استفاده نمایید.

زمان خشک شدن چسب های کاشی تا حدودی طولانی است. برای استحکام کاشی و سرامیک باید از چسب های مخصوص استفاده کنید. اگر می خواهید برای چسباندن کاشی روی کاشی اقدامات لازم را انجام دهید باید کیفیت چسب را به خوبی بررسی نمایید.

سرعت بالای کار یکی از مهم‌ترین مزیت ‌های چسب پودری برای چسباندن کاشی روی کاشی است. شما بدون کندن کاشی های قبلی می توانید کاشی های جدید را روی کاشی های قبلی نصب کنید. در واقع برای نصب کردن کاشی های جدید روی کاشی های قبلی به نیروی کار کمتر نیاز دارید.

این مسئله کمک می ‌کند تا هزینه‌ های خود را کاهش دهید. با توجه به این مسئله بهتر است بدانید که چسب مناسب برای چسباندن کاشی روی کاشی، نیاز است با محیط مرطوب مطابقت داشته باشد.

نیاز است که خاصیت آنتی باکتریال چسب را بررسی کنید. در صورتی که سطح کاشی قدیمی شکسته شده است باید این مسئله را جدی بگیرید و ابتدا شکستگی کاشی را ترمیم کنید. اگر برخی کاشی ها جدا شده باشند استفاده کردن از چسب برای نصب کاشی روی کاشی امکان پذیر نخواهد بود.

چسب برای چسباندن کاشی روی کاشی

نحوه ی چسباندن کاشی به دیوار

چسباندن کاشی به دیوار با استفاده از چسب باید به صورت اصولی انجام گردد. اگر شما از بهترین چسب برای کاشی استفاده می ‌کنید باید اجرا و نصب کاشی و سرامیک با استفاده از چسب را به صورت اصولی انجام دهید. بعد از اینکه طرح بندی اصولی کاشی را انتخاب کردید نقطه مناسبی را باید برای شروع کار پیدا نمایید.

بعد از آن نوبت به اعمال ماده خمیری یا ملات کاشی کاری خواهد رسید. در این مرحله ابتدا باید خمیر چسب کاشی را روی بخش دیواری بمالید. برای این کار از صاف ماله شیاردار استفاده خواهد شد.

مقداری از سطحدیوار را با استفاده از چسب بپوشانید تا ظرف 20 الی 30 دقیقه کاشی ها روی دیوار بچسبند. بدون معطلی طرف شیاردار ماله را باید روی چسب خمیری کاشی بکشید. با این کار، بلندی و پستی مناسبی روی ملات ایجاد می شود. ماله را بهتر است که در زاویه ۴۵ درجه نگه دارید.

اطمینان حاصل نمایید که تمامی سطوح در این مرحله باید پوشیده از چسب خمیری باشند. زمانی که می خواهید برای نصب کاشی ها آمادگی لازم را داشته باشید. باید وسیله ای که مربوط به اندازه گیری است را در دسترس خود قرار دهید.

 اولین کاشی را باید در نقطه مشخص شده قرار دهید. با این کار خطوط افقی و عمودی همتراز می شوند. کاشی ها را روی چسب خمیری کاشی به طور کامل فشار دهید.

همانطور که کاشی‌ ها را فشار می ‌دهید سطح زیرین مسطح می گردد. زمانی که اولین ردیف از کاشی را اجرا نمودید باید از خطوط افقی و عمودی آن مطمئن گردید. بعد از تمام کردن کاشی گیری از بلوک های چوبی برای یکدست کردن کاشی ها استفاده کنید.

چسباندن کاشی روی دیوار سیمانی

استفاده از چسب برای کاشی روی دیوار سیمانی امروزه متداول شده است. نصب کاشی روی دیوارهای سیمانی با توجه به انواع چسب ها بسیار آسان می باشد. شما باید جنس مرغوب کاشی و ماندگاری بالای چسب ها را مورد بررسی قرار دهید و سپس کاشی‌ها را روی دیوار سیمانی بچسبانید.

کاشی کاری روی انواع دیوارهای سیمانی به درستی و طبق استانداردهای مشخص شده انجام می گردد. زمان خرید کاشی باید در مورد کیفیت آن اطلاعات کافی کسب کنید. این مسئله که کاشی در برابر رطوبت مقاوم باشد بسیار مهم است.

یکی دیگر از مواردی که چسباندن کاشی روی دیوار سیمانی اهمیت دارد زیرسازی و استحکام سطح زیرین است. اگر عمل بسترسازی به خوبی انجام نگردد کاشی ها شل می شوند و کیفیت شان پایین می آید.

 در سطح کار ضروری است که از سیمان یا مواد مشابه استفاده نمایید، این کار تا حد زیادی از نفوذ رطوبت جلوگیری خواهد کرد. سطح کار باید با چسب پودری کاشی یا خمیری به صورت یکدست پوشیده گردد. در این صورت زمان نصب کاشی روی دیوار اثری از برآمدگی مشاهده نخواهد شد.

چسباندن کاشی روی دیوار سیمانی

شما می توانید از نوارهای اندازه گیری که مخصوص این کار هستند استفاده کنید. بعد از انجام دادن تمامی مراحل باید از چسب های با کیفیت برای چسباندن کاشی روی دیوار سیمانی استفاده کنید. این مرحله دارای حساسیت زیادی است و باید با دقت بالایی انجام گردد. در نهایت باید دوغاب کاری را انجام دهید.

دوغاب کاری موجب ماندگاری و طول عمر بیشتر انواع کاشی ها روی دیوار خواهد شد. با استفاده از روش دوغاب کاری از ترک خوردگی کاشی ها جلوگیری می کنید.

چسباندن کاشی روی دیوار رنگی و گچی

استفاده از چسب برای کاشی روی دیوار رنگی و گچی مزیت های زیادی دارد. شما می توانید انواع چسب هایی که خمیری یا پودری هستند را برای چسباندن کاشی روی دیوار رنگی و گچی خریداری کنید. هر یک از موادی که برای چسباندن کاشی روی دیوارهای گچی نیاز دارید را باید بشناسید و آنها را جمع آوری نمایید.

این تجهیزات شامل مداد، ماله، نوار اندازه گیری، دوغاب و … هستند. زمانی که چسب مخصوص کاشی را آماده کردید باید مراحل چسباندن کاشی را به درستی طی کنید. در ابتدا باید مطمئن شوید که دیوار گچی آماده می باشد.

 اگر دیوار به تازگی گچ کاری شده حداقل باید دو هفته صبر کنید و پس از آن برای نصب کاشی روی آن اقدامات لازم را انجام دهید. اگر متوجه شدید که گچکاری قدیمی است و حفره و سوراخ درون آن وجود دارد باید با دوغاب هر یک از سوراخ ها و حفره ها را بپوشانید. پس از آن قسمت های پوشانده شده را باید گچکاری نمایید.

قبل از اینکه کاشی ‌ها را به دیوار گچی بچسبانید باید مطمئن شوید گچ خشک شده و تمیز می باشد. اگر دیوار گچی در حمام است و احتمال می دهید که در معرض از رطوبت قرار بگیرد باید یک لایه سیمان روی آن بکشید. دیوار را به طور کامل اندازه گیری کنید تا از جذب چسب روش کاشی ها مطمئن شوید.

در مرحله بعدی باید چسب پودری کاشی را روی دیوار بکشید. برای کشیدن چسب روی دیوار باید از ماله استفاده نمایید. چسب کاشی باید یک لایه نازک داشته باشد. نیاز است که با استفاده از ماله های شیاردار یک زاویه ۴۵ درجه روی چسب ها ایجاد کنید. چسب های کاشی به سرعت خشک خواهند شد.

به همین دلیل بعد از کشیدن تصویر روی دیوار گچی باید سریعا اقدام نمایید. یک لایه از چسب روی قسمت کناری کاشی بکشید و پس از آن کاشی بعدی را روی دیوار بگذارید.

چسب برای چسباندن سرامیک شکسته

چسب های ترمیم سرامیک در دو مدل خمیری و پودری وارد بازار می شوند. چسب های پودری را به عنوان ملات خشک می شناسند که پایه اصلی شان سیمان است. مقدار زیادی پلیمر که با آب ترکیب شده است را برای تولید این چسب به کار گرفته اند.

چسب هایی که خمیری می باشند را برای چسباندن سرامیک ها روی دیوارهای گچی و بتنی مورد استفاده قرار می دهند. این نمونه چسب ها در برابر آب، مواد نفتی، اسید و … مقاومت زیادی دارند.

در انواع چسب های سرامیکی موادی را مورد استفاده قرار می دهند که قدرت چسبندگی و انعطاف پذیری بالایی دارند.

استفاده از چسب های سرامیکی در اجرا نمودن عملیات وقفه ای ایجاد نخواهد کرد. استحکام بالایی که این چسب ها دارند مهمترین ویژگی آنها می باشد.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید: چگونه سرامیک شکسته را ترمیم کنیم؟

چسب برای چسباندن سرامیک شکسته

میزان مصرف چسب برای چسباندن کاشی؟

میزان استفاده از چسب برای کاشی به موارد متفاوتی بستگی دارد. شما بر اساس میزان تخلخل سطوح زیرین و همچنین ناهمواری های سطوح باید از مقدار مشخص شده چسب استفاده کنید. در هر یک متر مربع به سه الی چهار کیلوگرم چسب نیاز دارید.

اگر از چسب های پودری استفاده کنید مقدار کمتری از چسب را برای هر یک متر مربع باید خریداری نمایید. در صورت استفاده از چسب های خمیری باید مقدار بیشتری از چسب ها را در هر یک متر مربع به کار بگیرید. به طور کلی چسب های خمیری تاریخ انقضا طولانی مدت ندارند، ولی چسب های پودری با تاریخ انقضای طولانی مدت تولید می‌ شوند.

اگر شما می خواهید در سریعترین بازه زمانی از چسب های کاشی استفاده کنید و عملیات ترکیب پودر و آب را انجام ندهید می توانید چست های خمیری را خریداری نمایید.

نکات کلیدی برای استفاده از چسب کاشی

امروزه بسیاری از افراد برای زیباتر شدن دکوراسیون داخلی آشپزخانه، حمام، سرویس بهداشتی و .. از چسب برای چسباندن کاشی استفاده می کنند. چسب های کاشی در دسته بندی های متفاوت خمیری و پودری تولید می شوند. برای استفاده از چسب کاشی باید ابتدا سطح زیرین را مورد بررسی قرار دهید.

سطوح متفاوت گچی، کاشی، سیمانی و … باید زیرکاری مناسبی داشته باشند تا چسب به خوبی روی آنها قرار بگیرد. در صورتی که اطلاعات زیادی در مورد چسباندن کاشی روی سطوح متفاوت ندارید بهتر است با کارشناسان فروش چسب کاشی مشورت کنید تا بهترین مدل چسب را خریداری نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 1 =

خانهفروشگاهحساب کاربریسبد خرید