بهترین رنگ برای نمای سیمانی

رنگ برای نمای سیمانی

رنگ برای نمای سیمانی تا چه اندازه ضرورت دارد؟ آیا می دانید برای جلوگیری از ترک خوردن و یا فرسودگی نمای سیمانی ساختمان باید چه کاری انجام داد؟ نمای سیمانی یکی از نماهایی است که از نظر اقتصادی کاملا مقرون به صرفه است. به همین خاطر بسیاری از سیمان برای نمای ساختمان استفاده می کنند.

از آنجایی که نمای ساختمان در معرض تغییرات آب و هوایی و شرایط مختلف جوی است، باید علاوه بر زیبایی، به استحکام و مقاومت آن نیز توجه داشت.

شناخت انواع رنگ های سیمانی به شما کمک می کند تا در خصوص طرح و ایده هایی که دارید بهتر تصمیم بگیرید. به همین منظور لازم است تا بدانید کاربرد رنگ نمای ساختمان چیست و چطور می توان زیباترین رنگ ها را روی نمای سیمانی را اجرا کرد.

بهترین رنگ برای نمای سیمانی

نمای سیمانی چیست؟

قبل از اینکه به سراغ رنگ برای نمای سیمانی برویم، لازم است تا ببینیم نمای سیمانی چه ویژگی هایی دارد؟ سیمان یکی از متریال های پرکاربرد در ساختمان سازی است. امروزه بسیاری از افراد تمایل دارند تا نمای مینیمال را برای ساختمان اجرا کنند؛ از این رو از سیمان برای نما استفاده می کنند.

نمای سیمانی ساختمان در واقع یک انتخاب هوشمندانه است. آیا می دانید چرا؟ زیرا هزینه اجرای آن کاملا مقرون به صرفه و پایین است. همچنین می توان از آن برای نمای ساختمان های مختلف استفاده کرد.

ویژگی های نمای سیمانی

نمای سیمانی ساختمان یک سری ویژگی های دیگر نیز دارد که باعث افزایش محبوبیت آن شده است. به مواردی که در ادامه بررسی می کنیم، توجه داشته باشید:

1-اجرای سریع و آسان

یکی از مهمترین ویژگی های نمای سیمانی ساختمان، اجرای سریع و آسان است. همچنین رنگ نمای سیمانی نیز به سادگی قابل اجرا است. بنابراین می توان گفت اجرای این نما، باعث تسریع در روند کار شده و می توان آن را بدون هیچ دردسری اجرا کرد.

2-تنوع رنگی

رنگ برای نمای سیمانی یکی از مهمترین ویژگی ها به حساب می آید. همانطور که می دانید زیبایی نمای ساختمان یکی از قابل توجه ترین مواردی است که باید به آن توجه داشت.

از دیگر ویژگی ها و در واقع مزایای نمای سیمانی ساختمان، تنوع رنگی است که روی این متریال (سیمان) اجرا می شود. شما می توانید به سادگی رنگ های دلخواهتان را روی این نما اجرا کنید.

3-ظاهری زیبا و ساده

همانطور که متوجه شدید نمای سیمانی ساختمان سبک مینیمال و ساده را تعریف می کند. به همین خاطر باید بگوییم اجرای این نما، ظاهری ساده، شیک و زیبا را به ساختمان می بخشد.

ویژگی های نمای سیمانی

نمای بیرونی ساختمان سیمانی

رنگ برای نمای سیمانی یک موضوع بسیار مهم به حساب می آید. اگر توجه کرده باشید، نمای سیمانی به شکل های مختلفی اجرا می شود. نمای سیمانی شسته، نمای سیمانی آبساب، نمای سیمانی ماهوتی و… همگی از جمله انواع نماهای سیمانی به حساب می آیند که ویژگی های متفاوتی از یکدیگر دارند.

در این نماها نحوه اجرا و یا تلفیق متریال ها با یکدیگر متفاوت است. اولین و مهمترین چیزی که با دیدن نمای بیرونی ساختمان سیمانی تعریف می شود، سلیقه و سبک دلخواه صاحب ساختمان است. بنابراین انتخاب متریال درست و همچنین رنگ نمای سیمانی تاثیر بسیار زیادی بر زیبایی نمای ساختمانی می شود.

قبل از اینکه به رنگ برای نمای سیمانی توجه داشته باشید، لازم است تا زیرسازی مناسبی را برای آن در نظر بگیرید. در این صورت می توانید از مقاومت و استحکام نما اطمینان حاصل کنید.

همچنین نمایی که از زیرسازی محکم و اصولی برخوردار باشد، قطعا رنگ پذیری آن بهتر انجام می شود. پس از آن نیز ظاهر زیبا و بادوامی را خواهد داشت. به طور کلی از رنگ های پلاستیکی برای دیوارهای سیمانی استفاده نمی شود. بهتر است برای رنگ نمای سیمانی از رنگ های مخصوص استفاده کنید.

همچنین باید در نظر بگیرید که رنگ کردن نماها و دیوارهای سیمانی اصول خاصی دارد. رعایت این اصول بسیار مهم است و باعث می شود تا کیفیت رنگ و زیبایی نما و دیوار سیمانی بالا برود.

نمای بیرونی ساختمان سیمانی

رنگ برای نمای بیرونی ساختمان سیمانی

رنگ برای نمای سیمانی با توجه به سلیقه افراد و همچنین سایر موارد دیگر انتخاب می شود. معمولا رنگ سفید یکی از رنگ های مدرن، زیبا و پرطرفدار است که برای ساختمان های سیمانی انتخاب می شود.

خوب است تا بدانید مشکلاتی که رطوبت برای نمای سیمانی ساختمان به وجود می آورد، مشکلاتی قابل توجه و غیر قابل انکار هستند. برای پیشگیری از این موضوع لازم است تا تدابیر لازم برای زیرسازی و همچنین انتخاب رنگ نمای سیمانی اندیشیده شود. به همین منظور می توان از نمای سیمانی ضد آب استفاده کرد.

در نمای سیمانی ضد آب، رنگ نمای سیمانی نیز ضد آب انتخاب می شود. در نتیجه مقاومت و استحکام نما بالا می رود و زیبایی آن با مرور زمان از بین نمی رود.

بهترین رنگ برای نما ساختمان سیمانی ضد آب

یکی از مهمترین اقداماتی که برای جلوگیری از رطوبت نمای سیمانی انجام می شود، استفاده از رنگ های ضد آب است. در صورتی که رنگ نمای سیمانی ساختمان ضد آب باشد، در برابر انواع آب و هوا مقاومت نمای ساختمان را بالا می برد.

همچنین خوب است تا بدانید رنگ نمای سیمانی برای ساختمان هایی که نمای آن ها بتنی است نیز قابل استفاده می باشد. این رنگ ها خاصیت آب گریزی دارند. در نتیجه مانع نفوذ آب به نمای ساختمان می شوند.

یکی دیگر از مهمترین ویژگی های رنگ های ضد آب برای نمای سیمانی، عایق رطوبت و حرارت آن است. این رنگ ها نه تنها جلوه زیباتری به ساختمان می دهند، بلکه عایق خوبی برای رطوبت و حرارت هستند.

این موضوع برای صرفه جویی در مصرف انرژی به شدت مورد اهمیت قرار می گیرد. علاوه بر این موارد باید اشاره داشته باشیم که استفاده از رنگ برای نمای سیمانی ساختمان خصوصا رنگ های ضد آب، در هر شرایط آب و هوایی قابل اجرا است.

برای نمای سیمانی چه رنگی مناسب است؟

رنگ برای نمای سیمانی علاوه بر جنبه زیبایی و تزیینی، جنبه حفاظتی نیز دارد. همانطور که تا به اینجا متوجه شدید، لازم است تا زیرسازی نما به درستی انجام شود و از رنگ های ضد آب برای مقاومت نمای ساختمان استفاده شود. موضوع دیگری که باید بررسی کنیم، زیبایی نمای سیمانی است.

همانطور که می دانید سیمان به خودی خود، رنگ زیبایی ندارد. بنابراین لازم است تا از رنگ های مناسب برای پوشش دیوار سیمانی استفاده شود. شاید این سوال در ذهنتان ایجاد شود که چطور دیوار سیمانی را زیباتر کنیم؟ ممکن است این دیوار بخشی از حیاط باشد یا بخشی از نمای ساختمان.

در هر صورت لازم است تا شما بدانید که روش زیباسازی این دیوارها به چه صورت است؟ حقیقت این است که یک رنگ ساده به خودی خود، زیبایی و جلوه خاص یا منحصر به فردی ندارد.

برای نمای سیمانی چه رنگی مناسب است؟

کاهگل برای طراحی دیوار سیمانی

رنگ برای نمای سیمانی زمانی زیباتر و خاص تر دیده می شود که با طرح هایی همراه باشد. طراحی به سبک های مختلف روی دیوار سیمانی و سپس رنگ آمیزی آن جلوه بسیار زیبایی را به همراه دارد. باید به خاطر داشته باشید که در نمای سیمانی به سبک مینیمال، بهتر است تا از طرح های ساده اما زیبا استفاده شود.

همچنین یکی دیگر از روش هایی که می توان با استفاده از آن به دیوار و نمای سیمانی ساختمان جلوه زیباتری داد، اجرای اشکال منظم، نامنظم و یا نامتقارن روی دیوار است. انتخاب این طرح ها تماما به سلیقه شما و سایر عوامل مهم دیگر بستگی دارد. به طور مثال اجرای طرح هایی مثل سنگ لاشه و یا دیوار چینی برای دیوارها و نماهای سیمانی گزینه مناسبی است.

باید به خاطر داشته باشید که رنگ برای نمای سیمانی انواع مختلفی دارد. بنابراین لازم است تا با توجه به طرح مورد نظرتان و همچنین ایده هایی که برای اجرا انتخاب کردید، رنگ مناسب را نیز هم انتخاب کنید.

خوب است تا بدانید امکان نقاشی روی دیوارهای سیمانی نیز وجود دارد. بسته به نوع استفاده از ساختمان، می توانید از نقاشی های مناسبی نیز استفاده کنید. به طور مثال نقاشی طبیعت بر روی نمای سوئیت یا ویلاهای کوچک جلوه زیبایی دارد. همچنین طرح های فانتزی و کودکانه بر روی نمای ساختمان مهدکودک یا پیش دبستانی.

همچنین بخوانید : انواع محافظ نمای ساختمان و دلایل استفاده از آن
جمع بندی نهایی

رنگ برای نمای سیمانی یکی از مهمترین و ضروری ترین عوامل است. همانطور که متوجه شدید استفاده از رنگ برای نمای ساختمان هم به زیبایی ساختمان و هم به بالا رفتن مقاومت و استحکام نما کمک زیادی می کند.

توجه داشته باشید که رنگ نمای سیمانی انواع مختلفی دارد. لازم است تا با توجه به طرح ها و ایده هایی که می خواهید روی دیوار یا نما اجرا کنید، رنگ مناسب را نیز انتخاب نمایید. همچنین باید به شرایط آب و هوایی منطقه ای دقت داشته باشید.

بهتر است تا از رنگ نمای سیمانی ضد آب استفاده کنید. این رنگ ها با مرور زمان کیفیتشان را از دست نمی دهند. همچنین مانع جذب رطوبت به نمای ساختمان می شوند.

علاوه بر این موارد، شما می توانید به غیر از یک رنگ آمیزی ساده، طرح ها و ایده های مختلفی را با استفاده از رنگ نمای سیمانی اجرا کنید. این کار در راستای زیباسازی نمای ساختمان و یا نمای دیوار انجام می شود.

لازم است تا در هر شرایط به نکات مهم توجه داشته باشید. زیرسازی دیوار و نما یکی از موارد بسیاری مهمی است که در جلوه و نمای ظاهری نما نیز تاثیر بسیار زیادی می گذارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − پانزده =

خانهفروشگاهحساب کاربریسبد خرید